صفحه اصلی
سرامیک PMA
Chemical Products 0
Chemical Products 1
Chemical Products 2
Chemical Products 3
Chemical Products 4
Chemical Products 5
Chemical Products 6
Chemical Products 7
Chemical Products 8
Chemical Products 9
Chemical Products 10
Chemical Products 11
۱
۲
۳

سرامیک پرسلان به‌ واسطه خواص منحصربه‌ فردی که دارد توانسته جایگزین مناسبی برای سرامیک‌ های معمولی باشد. به همین خاطر طرفداران سرامیک پرسلانی که قصد خرید این محصول را دارند می‌توانند با خیالی آسوده از طریق فروشگاه ما در کوتاه‌ ترین زمان ممکن، محصول مورد نظر خود را به‌ صورت آنلاین درخواست دهند. البته قبل از صحبت درباره قیمت سرامیک پرسلان، ما قصد داریم برای آن دسته از عزیزانی که نمی‌ دانند سرامیک پرسلان چیست، توضیحات مختصری ارائه کنیم.

پرسلان سرامیک به محصولاتی گفته می‌شود که در دمای پخت بالا تولید می‌شوند و بسیار متراکم هستند. این سرامیک‌های سفید که در دو نوع لعاب‌ دار و بدون لعاب تولید می‌شوند، دارای کاربردهای گوناگونی هستند. ویژگی شیشه‌ای بودن سرامیک‌ های پرسلانی و پایین بودن تخلخل این محصولات، باعث می‌ شود تا قیمت پرسلان بیشتر از سرامیک‌ های معمولی باشد.

خواص و ویژگی‌های سرامیک پرسلانی

یکی از ویژگی‌ های سرامیک پرسلانی، دارا بودن تخلخل کم است. این نوع از سرامیک‌ ها که خواص بهتری نسبت به سرامیک‌ های معمولی دارند با استفاده از خاک پرسلان تولید می‌شوند. ویژگی‌های شیمیایی و ساختار فنی این نوع از سرامیک‌ها باعث شده تا مقاومت بالایی در برابر یخ‌ زدگی و رطوبت داشته باشند. به همین خاطر برای پوشش فضاهای بیرونی، همچنین پوشش کف در مناطقی که آب‌وهوای سرد دارند، از سرامیک پرسلان استفاده می‌شود.

به دلیل اینکه سرامیک پرسلان طی فرایندی با حرارت بسیار بالا تولید می‌شود، میزان تخلخل آن به‌ صورت چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. برای پخت سرامیک پرسلان روش‌های پخت گوناگونی استفاده می‌شود. با توجه به اینکه سازوکارهای مختلفی برای تولید بدنه‌ های سرامیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، سرامیک‌ های پرسلانی تحت روش پخت در حضور فلز مایع یا همان فلز مذاب تولید می‌ گردند. مکانیزم تولید این نوع سرامیک‌ ها کمی پیچیده است. اما درنهایت محصولی به وجود می‌آید که دارای ویژگی‌های زیر است.

  • مقاوم در برابر یخ‌ زدگی
  • نفوذ ناپذیر در برابر رطوبت و آب
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی
  •  استحکام بالا در برابر شکستگی
  • مقاوم در برابر سایش و خوردگی
  •  لک پذیری ناچیز

نحوه تشخیص سرامیک پرسلان از بقیه سرامیک‌ ها

قبل از خرید سرامیک پرسلان باید درباره تفاوت‌هایی که کاشی و سرامیک پرسلان با سایر سرامیک‌های معمولی دارند، آشنا شوید. به این صورت می‌توانید متوجه دلیل تفاوت قیمت سرامیک پرسلان کف پارکینگ با قیمت سرامیک پرسلان طرح سنگ و همچنین تفاوت این محصول با سرامیک‌های معمولی شوید.

تفاوت اصلی سرامیک‌های اصلی با سرامیک‌های پرسلانی در دمای پخت و ترکیب بدنه این دو نوع سرامیک است. البته تشخیص این دو نوع سرامیک بر اساس دمای پخت و ترکیب بدنه برای خریدارانی که اطلاعاتی در این زمینه ندارند، کافی نیست. ولی عوامل دیگری هستند که می‌توانند به شما عزیزان کمک کنند تا با بررسی آن‌ها، بتوانید تشخیص دهید که سرامیک پرسلان چه تفاوتی با سایر سرامیک‌ها دارد.

سرامیک پرسلان قیمت بیشتری نسبت به سرامیک‌های معمولی دارد. دلیل این تفاوت قیمت هم به خاطر استفاده از روش‌های پیچیده تولید سرامیک‌های پرسلانی است.

وزن سرامیک پرسلان نسبت به سرامیک‌های معمولی بیشتر است. ازآنجاکه سرامیک پرسلان تخلخل کمتری نسبت به بدنه‌های سرامیکی معمولی دارد، چگالی بیشتری داشته و همین باعث می‌شود تا سنگین‌تر از سرامیک‌های معمولی باشد.

برش دادن سرامیک‌های پرسلان با استفاده از ابزارهای مخصوص صورت می‌گیرد. زیرا این نوع از سرامیک‌ها دارای استحکام بالایی هستند.

سرامیک پرسلان نسبت به سرامیک معمولی جذب آب کمتری (کمتر از نیم درصد) دارد. برای اطمینان می‌توانید به‌صورت هم‌زمان یک قطره آب روی سرامیک معمولی و پرسلان بریزید و منتظر بمانید تا آب توسط این سرامیک‌ها جذب شود. به خاطر نفوذناپذیری سرامیک‌های پرسلانی تا مدت‌ها این آب جذب نمی‌شود. اما سرامیک‌های معمولی خیلی زود آب را جذب می‌کنند.

سرامیک پرسلانی کف و انواع آن

انواع سرامیک پرسلانی مناسب کف دارای ویژگی‌ها و قیمت‌های گوناگونی هستند. به‌عنوان‌مثال قیمت سرامیک پرسلان 60 * 120 با قیمت سرامیک پرسلان 20*120 و قیمت سرامیک پرسلانی 60 * 120 تفاوت دارد. بنابراین بهتر است با انواع این سرامیک‌ها آشنا باشید.

به دلیل مقاومت بالای این سرامیک‌ها، موارد مصرف آن‌ها در تمام بخش های ساختمان اعم از کف ، دیوار و نما میباشد . انواع سرامیک پرسلان با طرح‌های متنوعی چون طرح پارکت، طرح چوب، سنگ، طرح ساده و طرح‌های فلزی تولید می‌شوند که با توجه به سبک معماری و سلیقه مشتریان امکان خرید و سفارش آن‌ها وجود دارد.

از انواع مختلف سرامیک‌های پرسلانی مخصوص کف، می‌توان برای فضاهای بیرونی ساختمان‌های تجاری یا اداری و همچنین فضاهای عمومی استفاده نمود. هنگام خرید سرامیک‌های مناسب کف، باید به این نکته توجه داشته باشید که در فضاهای عمومی امکان ساییده شدن سرامیک‌های براق بیشتر است. همین باعث می‌شود تا خیلی زود شفافیت و جلای اولیه خود را از دست بدهند. بنابراین بهتر است از سرامیک‌هایی که مات یا نیمه پولیش هستند استفاده شود.

 یکی دیگر از نکاتی که باید هنگام خرید سرامیک پرسلانی کف به آن توجه کنید، این است که سرامیک‌های صاف و براق کمی لغزنده هستند و استفاده از آن‌ها در فضاهای عمومی خطرناک است. بنابراین اگر قصد خرید سرامیک پرسلان پولیش خورده را دارید، بهتر است در محیط‌هایی که رفت‌وآمد کمتر است از این نوع سرامیک‌ها استفاده کنید.

انواع سرامیک پرسلان از نظر ساخت

سرامیک پرسلان از نظر ساخت به دو دسته اصلی تقسیم می‌شود.

سرامیک پرسلان لعاب‌ دار

انواع سرامیک پرسلان لعاب‌دار شیشه‌ای هستند و ضخامت بسیار کمی دارند. این پوشش لعابی که باعث افزایش مقاومت و سختی سرامیک‌های پرسلان می‌شود، زیبایی ظاهری آن را نیز افزایش می‌دهد. پوشش نازکی که بر روی این نوع سرامیک‌ها اعمال می‌شود، می‌تواند رنگی یا بی‌رنگ باشد.

سرامیک پرسلان بدون لعاب

در حین فرایند ساخت سرامیک‌های بدون لعاب، هیچ‌ گونه لعابی به آن‌ها اضافه نمی‌شود. به همین خاطر دارای سطح شیشه‌ ای و شفاف نیستند.

براق کردن سرامیک‌ های پرسلانی طی فرایند پولیشینگ انجام می‌شود. به این صورت سطح سخت سرامیک براق می‌شود. پس از تمام شدن فرایند پخت، سرامیک‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند. یک دسته دارای پوشش لعاب هستند و دسته دیگر بدون پوشش لعاب تولید می‌گردند.

هر دو نمونه سرامیک دارای کاربری‌ های متفاوتی هستند و در ساختمان‌ های مسکونی، فروشگاه‌ ها، دفاتر کاری، ساختمان‌ های تجاری و همچنین در بدنه اکثر ساختمان‌ ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر بخواهیم از نظر ساخت سرامیک‌ های پرسلان را مورد بررسی قرار دهیم، باید به دو دسته اصلی اشاره کنیم.

 سرامیک پرسلانی فول بادی

این نوع از سرامیک‌ها در قسمت سطح و عمق دارای رنگ و بافت یکسانی هستند. زیرا مواد اولیه با کیفیتی برای ساخت آن‌ها استفاده می‌شود و حتی پس از شکستن یا برش دادن این سرامیک‌ها، هیچ‌گونه اختلاف رنگی بین بخش عمقی و سطحی سرامیک دیده نمی‌شود. به همین خاطر به این نوع از سرامیک‌ها فول بادی گفته می‌شود. سرامیک‌های فول بادی به خاطر ویژگی که دارند در برابر آسیب‌های ظاهری یا ضربه خوردگی خراب نمی‌شوند. به همین خاطر از آن‌ها در مکان‌های شلوغ و پررفت‌وآمد استفاده می‌شود. رنگ‌ها و طرح‌های این نوع از سرامیک‌ها محدود است. زیرا از فرمولاسیون خاصی برای ساخت آن‌ها استفاده می‌شود و خاک اولیه مورد نیاز برای تولید این محصول‌ها محدود است.

 سرامیک پرسلان مجوف

سرامیک‌های مجوف دارای حفره‌هایی در داخل بدنه خود هستند و همین باعث می‌شود تا وزن آن‌ها نسبت به سایر سرامیک‌ هایی که برای نمای ساختمان استفاده می‌شوند، کمتر باشد. این نوع از سرامیک‌ها به ۲ گروه لعاب‌دار و پولیش‌دار تقسیم می‌شوند.

نمونه لعاب‌ دار سرامیک‌های مجوف دارای تنوع رنگ و طرح کمتری نسبت به سرامیک‌های پرسلان معمولی هستند. هنگام تولید سرامیک‌های پولیش‌دار به کمک دستگاه‌های مخصوصی، سطح آن‌ها پولیش می‌خورد تا ظاهر براق و شفافی داشته باشند.

درجه‌ بندی سرامیک پرسلانی

سرامیک پرسلانی دارای ۴ درجه‌بندی متفاوت است. عواملی که برای درجه‌بندی این سرامیک‌ها در نظر گرفته می‌شود بر اساس استاندارد ملی و سطح کیفی سرامیک‌های پرسلانی است. بنابراین تولیدکنندگان تنها مجاز به تولید، بسته‌بندی و عرضه انواع سرامیک‌های پرسلانی در این چهار گروه هستند.

 هنگام درجه‌بندی سرامیک‌های پرسلانی معیارهایی در نظر گرفته می‌شوند که طبق استاندارد ملی ایران با شماره ۲- ۹۱۶۹ هستند. بر اساس این استاندارد ۱۳ معیار تعیین شده است که وجود هر یک از این عیوب می‌تواند باعث شود تا درجه‌بندی سرامیک‌ها تغییر کند. ازجمله این عیوب می‌توان به حفره‌های سرسوزنی، نداشتن لعاب، بی‌نظمی لبه و مغزی، ترک لعاب، اشکالات دکور، وجود لکه، تاول زدن سرامیک و ... اشاره نمود.

سرامیک پرسلان درجه 1

برای قرارگیری سرامیک‌های پرسلانی در این گروه از فاصله یک متری نمونه را مورد بررسی قرار می‌دهند. درصورتی‌که هیچ کدام از عیوب ۱۳ گانه در این سرامیک موجود نباشد، در درجه اول قرار می‌گیرد. البته عیوبی چون لب‌پریدگی، گوشه پریدگی یا ترک بدنه و ترک لعاب، قابل‌چشم‌پوشی هستند.

سرامیک پرسلان درجه 2

سرامیک‌هایی که از فاصله یک متری تست شوند و عیوب آن‌ها کمتر از سه مورد باشد، جزو سرامیک‌های درجه ۲ قرار می‌گیرند. البته این عیوب نیز نباید از فاصله ۲ متری قابل تشخیص باشند.

 سرامیک پرسلان درجه 3

سرامیک‌هایی که پس از تست در فاصله ۲ متری، کمتر از ۳ عیب داشته باشند، جزو سرامیک‌های درجه ۳ قرار می‌گیرند.

سرامیک پرسلان درجه 4

 آن دسته از سرامیک‌هایی که از نظر کیفیت سطح سرامیک، جزو هیچ‌یک از درجه بندی‌های ۱، ۲ و ۳ نباشند، سرامیک درجه ۴ محسوب می‌شوند.

خرید اینترنتی سرامیک پرسلان

چنانچه قصد خرید اینترنتی سرامیک پرسلان را دارید و می‌خواهید با استعلام قیمت سرامیک پرسلانی کف، اطلاعات بیشتری درباره خرید این محصولات به دست آورید، می‌توانید درباره انواع سرامیک‌های پرسلانی از کارشناسان ما مشاوره تخصصی دریافت کنید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ سؤالات خود درباره نحوه انتخاب و خرید این نوع از سرامیک‌ها را به دست بیاورید. با توجه به اینکه سرامیک‌های پرسلان عملکرد فنی و شیمیایی فوق‌العاده‌ای دارند و مقاومت آن‌ها در برابر شرایط آب‌وهوایی نامساعد بسیار مطلوب است، در تمام بخش‌های ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین اگر قصد خرید این محصولات را دارید، می‌توانید با شماره‌های درج‌شده در وب‌سایت، با ما در تماس باشید و قبل از خرید مشاوره رایگان دریافت کنید.